FAQ

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u antwoord op een aantal veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

  • Is de Pro-Vida een venturi-systeem?
    Nee, de Pro-Vida bevat een door ons ontwikkelde nanobellengenerator. Wel wordt er een venturi gebruikt om gas (meestal zuurstof) in het water te brengen. Uiteraard zijn het dan nog grote bellen. Daarna gaat het water met de grote bellen door de nanobellengenerator en worden de grote bellen omgezet naar heel veel kleine nanobellen.

  • Is de Pro-Vida onderhoudsvrij?
    De nanobellengenerator is in de meeste gevallen onderhoudsvrij. De zuurstofgenerator en eventuele plasmagenerator hebben wel onderhoud nodig zoals gebruikelijk. Ook het luchtinlaatfilter moet jaarlijks vervangen worden en het filter van de pomp moet regelmatig gereinigd worden afhankelijk van de waterkwaliteit.

  • Welk type Pro-Vida moet ik hebben?
    In de glastuinbouw is dat voornamelijk afhankelijk van de hoeveelheid water die u per dag gebruikt, verder spelen het huidige zuurstofniveau en het gewenste zuurstofniveau een rol en ook de manier waarop de Pro-Vida toegepast kan worden. Uiteraard helpen wij u graag bij deze keuze. Neem contact met ons op voor advies op maat.

Contact

Aquamar Disinfection Products
Foksdiep 61
8321 MK URK
Nederland
0527-688 336
info@aquamar.nl

Certificering

ISO-9001