Referenties

Hieronder vindt u een aantal van onze referenties:

Vieverde

Ed Classens werkt met nanobubbels in zijn water

"Biostimulanten beter opneembaar door hogere zuurstofniveaus"

Groentenieuws | 1 februari 2022

Tholen - Nu chemische gewasbeschermingsmiddelen steeds meer aan banden worden gelegd, gaan telers op zoek naar alternatieve manieren om hun gewas te beschermen. Zo ook Ed Classens van kwekerij VieVerde, waar hij 1,5 hectare aardbeien heeft staan en 5 hectare komkommers. Anderhalf jaar geleden begon hij met het testen van de Pro-Vida, de nanobubbel-generator van Aquamar. Ed vertelt over zijn ervaringen tot nu toe.

Stouten Komkommerkwekerij

Van kabbelend beekje naar nanobubbles bij Corné Stouten

Groentenieuws | 23 november 2020

Tholen - In het Zeeuwse Oosterland teelt Corné Stouten op 21.000 m² komkommers. Hij gelooft in de kracht van de plant. Dit onderwerp komt dagelijks bij hem terug. Zolang een plant weerbaar genoeg is, kan het veel plagen en ziektes voorkomen.

4Evergreen Terneuzen

Paprikakwekerij 4Evergreen heeft een Pro-Vida draaien in de kas in Terneuzen. Vakblad Onder Glas heeft daarover een artikel geschreven.

Het artikel is via deze link te lezen: Artikel Onder Glas

Themato

Tom Ammerlaan (Themato) over Pro-Vida:

"Geen plantstress meer door zuurstoftekort in water"

Groentenieuws | 27 september 2019

Zuurstof is iets waar niemand buiten kan. Zonder zuurstof zou mens, dier en plant niet kunnen leven. Planten en bloemen in de kas hebben zuurstof nodig bij de wortels. Voldoende zuurstof draagt bij aan de water- en voedingsopname van de wortels waardoor de kwaliteit van de plant beter wordt en de plant zich effectiever kan verdedigen tegen pathogene schimmels. Maarten Kramer, Aquamar: "De ideale manier om extra zuurstof bij de wortels te brengen, is via het irrigatiewater. Probleem in de glastuinbouw is dat er in het bassin wel genoeg zuurstof gemeten wordt in het water, maar bij de druppelaar is het zuurstofgehalte te laag. Bij hogere temperaturen, bijvoorbeeld in de zomer, is het zuurstofgehalte zelfs in het bassin al te laag.”

Overige referentie

Hieronder vindt u een aantal van onze referenties:

 • Interjensen B.V.
  www.interjensen.nl
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Bathpolderweg 33
  4411 RT Rilland

 • MTS Schot-Rutten
  Noordermeerweg 41
  8313 PV Rutten

Contact

Aquamar Disinfection Products
Foksdiep 61
8321 MK URK
Nederland
0527-688 336
info@aquamar.nl

Certificering

ISO-9001